Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6571:2001

Začini i trave - Određivanje sadržaja isparljivog ulja

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content
15. 12. 2001.
15. 12. 2001.
95.99   Повучен   24. 9. 2012.

Опште информације

95.99     24. 9. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.220.10  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda odredivanja sadržaja isparljivog ulja u začinima i travama.Princip metode je destilacija vodene suspenzije proizvoda, sakupljanje destilata u graduisanoj cevi koja sadrži odmerenu zapreminu ksilena za fiksiranje isparljivog ulja uz omogucavanje separacije organske i vodene faze i ocitavanje ukupne zapremine organske faze.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6571:2001
95.99 Повучен
24. 9. 2012.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 6571:2012

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6571:1984