Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6673:1983

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
95.99 Повучен   22.08.2003.

Опште информације

95.99     22.08.2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

Куповина

Уколико желите да набавите овај документ обратите се на следећу адресу: prodaja@iss.rs

Апстракт

The method can be considered , by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between interested parties. It consists in heating a test portion at 105 C for 16 h at atmospheric pressure.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6673:1983
95.99 Повучен
22.08.2003.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 6673:2003

Национална преузимања

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C (identičan sa ISO 6673:1983)

95.99 Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се