Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 6673:1995

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C (identičan sa ISO 6673:1983)

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
95.99 Повучен   24.09.2012.

Опште информације

95.99     24.09.2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.20  

Куповина

Уколико желите да набавите овај документ обратите се на следећу адресу: prodaja@iss.rs

Апстракт

UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE GUBITKA MASE U SIROVOJ KAFI NA TEMPERATURI 105 STEPENI C. OVA METODA SE PRIMENJUJE NA DEKOFEINIZIRANU I NA NEDEKOFEINIZIRANU KAFU DEFINISANU U ISO 3509.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6673:1995
95.99 Повучен
24.09.2012.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 6673:2012

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 6673:1983

Прописи

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Правилник о квалитету сирове кафе, производа од кафе, замене за кафу, као и сродних производа

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се