Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6673:1983

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
95.99 Povučen   22. 8. 2003.

Опште информације

95.99     22. 8. 2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Međunarodni standard

67.140.20  

Kupovina

Уколико желите да набавите овај документ обратите се на следећу адресу: prodaja@iss.rs

Apstrakt

The method can be considered , by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between interested parties. It consists in heating a test portion at 105 C for 16 h at atmospheric pressure.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 6673:1983
95.99 Povučen
22. 8. 2003.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 6673:2003

Nacionalna preuzimanja

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C (identičan sa ISO 6673:1983)

95.99 Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se