Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5530-4:1991/Cor 1:1992

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 4: Determination of rheological properties using an alveograph — Technical Corrigendum 1
95.99   Povučen   11. 3. 2003.

Опште информације

95.99     11. 3. 2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

Kupovina

Ukoliko želite da nabavite ovaj dokument obratite se na sledeću adresu: prodaja@iss.rs

Apstrakt

Corrects in annex A the numerical factor of G from 2,226 to 2,22.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5530-4:1991

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5530-4:1991/Cor 1:1992
95.99 Povučen
11. 3. 2003.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 5530-4:2002