Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1666:1996

Starch — Determination of moisture content — Oven-drying method
14. 11. 1996.

Опште информације

90.60     3. 9. 2025.

ISO

ISO/TC 93

Међународни стандард

67.180.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Gives a method for the determination of the moisture content of native or modified starch using oven-drying at 130 °C under atmospheric pressure.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1666:1973

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1666:1996
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
3. 9. 2025.

Национална преузимања

Skrob - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - Metode sušenja u sušnici - (Identičan sa ISO 1666:1996)

95.99   Повучен

Skrob - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sušenja u sušnici

90.93   Одлука о потврђивању стандарда