Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1666:1996

Starch — Determination of moisture content — Oven-drying method
14. 11. 1996.

Опште информације

90.60     3. 9. 2025.

ISO

ISO/TC 93

Međunarodni standard

67.180.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Gives a method for the determination of the moisture content of native or modified starch using oven-drying at 130 °C under atmospheric pressure.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1666:1973

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1666:1996
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 9. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Skrob - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - Metode sušenja u sušnici - (Identičan sa ISO 1666:1996)

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više

Skrob - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sušenja u sušnici

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-4 Saznaj više