Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1666:2000

Skrob - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - Metode sušenja u sušnici - (Identičan sa ISO 1666:1996)

Starch — Determination of moisture content — Oven-drying method
20. 1. 2000.
20. 1. 2000.
95.99   Повучен  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-4

Међународни стандард

67.180.20  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda određivanja sadržaja vlage u skrobu sušenjem u sušnici na 130°C pod atmosferskim pritiskom. Metoda se primenjuje na prirodni (neizmenjeni) ili modifikovani skrob u suvom obliku. U posebnim okolnostima npr. ako skrob sadrži supstance koje su nestabilne na 130°C, metoda se ne primenjuje.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 1666:2000
95.99 Повучен

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1666:2008

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1666:1996