Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 1666:2008

Skrob - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sušenja u sušnici

Starch - Determination of moisture content - Oven-drying methods (ISO 1666:1996)
23. 4. 2008.
23. 4. 2008.

Опште информације

90.93     28. 1. 2002.

90.00    28. 1. 2007.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.180.20  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se metoda određivanja sadržaja vlage u skrobu sušenjem u sušnici na 130°C pod atmosferskim pritiskom. Metoda se primenjuje na nativni ili modifikovani skrob u suvom obliku. U posebnim okolnostima npr. ako skrob sadrži sustancije koje su nestabilne na 130°C, metoda se ne primenjuje.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 1666:2000

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 1666:2008
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
28. 1. 2002.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 1666:1997

Идентичан са ISO 1666:1996 IDENTICAL