Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 7889:2003

Yogurt — Enumeration of characteristic microorganisms — Colony-count technique at 37 degrees C
13. 1. 2003.

Опште информације

90.92     14. 4. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

07.100.30     67.100.99  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 7889|IDF 117:2003 specifies a method for the enumeration of characteristic microorganisms in yogurt by means of the colony-count technique at 37 degrees Celsius.
The method is applicable to yogurts in which both characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) are present and viable.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 7889:2003
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
14. 4. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/DIS 7889

Национална преузимања

Jogurt — Određivanje broja karakterističnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 37 C

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда