Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 7889:2011

Jogurt — Određivanje broja karakterističnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 37 C

Yogurt — Enumeration of characteristic microorganisms — Colony-count technique at 37 degrees C
29. 7. 2011.
29. 7. 2011.

Опште информације

90.92     14. 4. 2020.

ISS

E034-5

Међународни стандард

07.100.30     67.100.99  

српски  

Iz plana za 2010

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje broja karakterističnih mikroorganizama u jogurtu pomoću tehnike brojanja kolionija na 37 C. Metoda je primenljiva za jogurte u kojima su oba karakteristična mikrorganizma (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus) prisutna i sposobna za rast.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 7889:2011
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
14. 4. 2020.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 7889:2003