Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 7889:2003

Yogurt — Enumeration of characteristic microorganisms — Colony-count technique at 37 degrees C
13. 1. 2003.

Опште информације

90.92     14. 4. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

07.100.30     67.100.99  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 7889|IDF 117:2003 specifies a method for the enumeration of characteristic microorganisms in yogurt by means of the colony-count technique at 37 degrees Celsius.
The method is applicable to yogurts in which both characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) are present and viable.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 7889:2003
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
14. 4. 2020.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
ISO/DIS 7889

Nacionalna preuzimanja

Jogurt — Određivanje broja karakterističnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 37 C

90.92   Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-5 Saznaj više