Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5555:2001

Animal and vegetable fats and oils — Sampling
20. 12. 2001.

Опште информације

90.92     13. 5. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This International Standard describes methods of sampling crude or processed animal and vegetable fats and oils
(referred to as fats hereafter), whatever the origin and whether liquid or solid. It also describes the apparatus used for
this process.
NOTE Methods of sampling milk and milk products, including milk fats, are specified in ISO 707.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5555:1991

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 5555:2001
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
13. 5. 2025.

ISPRAVKE / IZMENE

OBJAVLJEN
ISO 5555:2001/Amd 1:2014

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/CD 5555

PROJEKAT
ISO/AWI 5555

Nacionalna preuzimanja

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Uzimanje uzoraka

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-2,11 Saznaj više