Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 13559:2002

Butter, fermented milks and fresh cheese — Enumeration of contaminating microorganisms — Colony-count technique at 30 degrees C
21. 10. 2002.

Опште информације

90.93     12. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

07.100.30  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 13559|IDF 153:2002 specifies a method for the enumeration of contaminating microorganisms by means of the colony-count technique at 30 °C. The method is applicable to butter, fermented milks and fresh cheese.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 13559:2002
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 6. 2025.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
ISO/PWI 13559

Nacionalna preuzimanja

Maslac, fermentisani proizvodi od mleka i sveži sir - Određivanje broja mikroorganizama kontaminenata – Tehnika brojanja kolonija na 30 ºC

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više