Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 3657:2008

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje saponifikacionog broja

Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2002)
27. 2. 2008.
27. 2. 2008.
95.99   Повучен   23. 12. 2014.

Опште информације

95.99     23. 12. 2014.

ISS

E034-2,11

Европски стандард

67.200.10  

српски  

Термини

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje saponifikacionog broja ulja i masti biljnog i životinjskog porekla. Saponifikacioni broj je mera slobodnih i esterifikovanih kiselina prisutnih u mastima i masnim kiselinama.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.K8.028:1991

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 3657:2008
95.99 Повучен
23. 12. 2014.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 3657:2014

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 3657:2003

Идентичан са ISO 3657:2002 IDENTICAL