Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 21415-1:2006

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 1: Determination of wet gluten by a manual method
27. 4. 2006.

Опште информације

90.60     5. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 21415-1:2006 specifies a manual washing out method for the determination of the wet gluten content of wheat flour (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.). This method is directly applicable to flour. It is also applicable to semolina and wheat after grinding, if their particle size distribution meets the given specification.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5531:1978

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 21415-1:2006
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
5. 6. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 1: Određivanje vlažnog glutena ručnom metodom

60.60   Standard objavljen

E034-4 Saznaj više