Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 21415-1:2009

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 1: Određivanje vlažnog glutena ručnom metodom

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 1: Determination of wet gluten by a manual method (ISO 21415-1:2006)
9. 7. 2009.

Опште информације

60.60    

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom standarda SRPS EN ISO 21415 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlažnog glutena u brašnu pšenice ručnim ispiranjem. Ova metoda se direktno primenjuje na brašno. Ona se takođe primenjuje na griz i pšenicu posle mlevenja.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B8.046:1987

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21415-1:2009
60.60 Стандард објављен

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 21415-1:2007

Идентичан са ISO 21415-1:2006 IDENTICAL

Национални прописи и стандарди

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Правилник о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина