Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3960:2007

Animal and vegetable fats and oils — Determination of peroxide value — Iodometric (visual) endpoint determination
9. 7. 2007.
95.99   Повучен   1. 2. 2017.

Опште информације

95.99     1. 2. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 3960:2007 specifies a method for the iodometric determination of the peroxide value of animal and vegetable fats and oils with a visual endpoint detection. The peroxide value is a measure of the amount of oxygen chemically bound to an oil or fat as peroxides, particularly hydroperoxides.
The method is applicable to all animal and vegetable fats and oils, fatty acids and their mixtures with peroxide values from 0 meq to 30 meq (milliequivalents) of active oxygen per kilogram. It is also applicable to margarines and fat spreads with varying water content. The method is not suitable for milk fats and is not applicable to lecithins.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3960:2001

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3960:2007
95.99 Повучен
1. 2. 2017.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

НАПУШТЕН
ISO 3960:2007/CD Cor 1

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 3960:2017

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Određivanje peroksidnog broja — Jodometrijsko (vizuelno) određivanje završne tačke

95.99   Повучен

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Određivanje peroksidnog broja ― Jodometrijsko (vizuelno)određivanje završne tačke

95.99   Повучен