Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3432:2008

Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik method
8. 1. 2008.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30     67.260  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 3432│IDF 221:2008 specifies the characteristics of a butyrometer (including stoppers) for the determination of the fat content, in the range 0 % mass fraction to 40 % mass fraction, of cheese by the Van Gulik method and illustrates suitable devices for weighing and introducing the cheese test portion.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3432:1975

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3432:2008
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 12. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Sir — Određivanje sadržaja masti — Butirometar za metodu po Van Guliku

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više