Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3433:2008

Cheese — Determination of fat content — Van Gulik method
8. 1. 2008.

Опште информације

90.60     3. 9. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 3433│IDF 222:2008 specifies the Van Gulik method for the determination of the fat content, as a mass fraction, of cheese.
This method is applicable to all types of cheese. However, it may not give completely satisfactory results when applied to cheeses with an internal mould (blue-veined cheeses).

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3433:1975

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3433:2008
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 9. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Sir — Određivanje sadržaja masti — Metoda po Van Guliku

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više