Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 6647-1:2016

Pirinač ― Određivanje sadržaja amiloze ― Deo 1: Referentna metoda

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2015)
23. 12. 2016.
95.99   Повучен   30. 9. 2020.

Опште информације

95.99     30. 9. 2020.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Plan 2016

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom SRPS ISO 6647 utvrđuje se referentna metoda za određivanje kalibracione vrednosti za standarde koji će se koristiti za izradu standardne krive za kvantifikaciju sadržaja amiloze u mlevenom neobrađenom parom pirinču, u rasponu sadržaja amiloze od 0 % do 30 %.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 6647-1:2009

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 6647-1:2016
95.99 Повучен
30. 9. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 6647-1:2020

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 6647-1:2015

Идентичан са ISO 6647-1:2015