Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21415-2:2015

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means
30. 9. 2015.

Опште информације

90.92     20. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 21415-2:2015 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 21415-2:2006

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-2:2015
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
20. 1. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/DIS 21415-2

Национална преузимања

Pšenica i pšenično brašno – Sadržaj glutena – Deo 2: Određivanje vlažnog glutena i gluten indeksa mehaničkim načinima

60.60   Стандард објављен