Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 21415-2:2016

Pšenica i pšenično brašno – Sadržaj glutena – Deo 2: Određivanje vlažnog glutena i gluten indeksa mehaničkim načinima

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means (ISO 21415-2:2015)
23. 12. 2016.

Опште информације

60.60     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Plan 2016

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim delom standarda SRPS EN ISO 21415 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlažnog glutena i gluten indeksa u pšeničnom brašnu mehaničkim načinima. Ova metoda se direktno primenjuje na brašno. Ona se takođe primenjuje na običnu i durum pšenicu posle mlevenja ako njihova raspodela veličine čestica zadovoljava specifikaciju datu u tabeli B.1.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 21415-2:2009

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21415-2:2016
60.60 Стандард објављен
23. 12. 2016.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
naSRPS EN ISO 21415-2:2025

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 21415-2:2015

Идентичан са ISO 21415-2:2015