Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/DIS 21415-2

Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means

Опште информације

40.20     24. 7. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

Куповина

Уколико желите да набавите овај документ обратите се на следећу адресу: prodaja@iss.rs

Апстракт

ISO 21415-2:2015 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 21415-2:2015

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/DIS 21415-2
40.20 Нацрт на јавној расправи 60 дана
24. 7. 2025.

Национална преузимања

Пшеница и пшенично брашно – Садржај глутена – Део 2: Одређивање влажног глутена и глутен индекса механичким начинима

40.20   Нацрт на јавној расправи 60 дана

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се