Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 27971:2015

Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
1. 6. 2015.
95.99   Povučen   14. 6. 2023.

Опште информације

95.99     14. 6. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 27971:2015 specifies a method of determining, using an alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 27971:2008

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 27971:2015
95.99 Povučen
14. 6. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 27971:2023

Nacionalna preuzimanja

Žita i proizvodi od žita – Pšenica ( Triticum aestivum L.) – Određivanje alveografskih svojstava testa od brašna za tržište ili brašna proizvedenog laboratorijskim mlevenjem pri stalnoj hidrataciji i metodologija laboratorijskog mlevenja

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više