Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6571:2008/Amd 1:2017

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) — Amendment 1
23. 10. 2017.

Опште информације

60.60     23. 10. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6571:2008

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6571:2008/Amd 1:2017
60.60 Стандард објављен
23. 10. 2017.

Национална преузимања

Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више