Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 6571:2016/A1:2019

Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
24. 4. 2019.
24. 4. 2019.

Опште информације

60.60     24. 4. 2019.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.200.10     67.220.10  

српски  

Plan 2017

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovom izmenom standarda se utvrđuje izmena tačke 6.1.2 d) u standardu EN ISO 6571:2009.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 6571:2016/A1:2019
60.60 Стандард објављен
24. 4. 2019.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 6571:2009/A1:2017

Идентичан са ISO 6571:2008/Amd 1:2017