Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6571:2008/Amd 1:2017

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) — Amendment 1
23. 10. 2017.

Опште информације

60.60     23. 10. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
ISO 6571:2008

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 6571:2008/Amd 1:2017
60.60 Standard objavljen
23. 10. 2017.

Nacionalna preuzimanja

Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više