Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 7541:2020

Spices and condiments — Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika
23. 7. 2020.

Опште информације

90.20     15. 7. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a test method to determine the extractable colour in paprika by measuring the absorbance of an acetone extract of the sample.
It is applicable to ground paprika in every presentation (sweet, hot, smoked, etc).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 7541:1989

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 7541:2020
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
15. 7. 2025.

Национална преузимања

Зачини и зачинске мешавине - Спектрофотометријско одређивање боје која се може екстраховати из паприке

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се