Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 7541:2020

Зачини и зачинске мешавине - Спектрофотометријско одређивање боје која се може екстраховати из паприке

Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika (ISO 7541:2020)
30. 11. 2020.

Опште информације

60.60     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

енглески  

Plan 2018

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим документом утврђује се метода испитивања за одређивање боје која се може екстраховати из паприке мерењем апсорбанције ацетонског екстракта узорка. Примењује се на млевену паприку у свим облицима (слатку, љуту, димљену, итд.).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 7541:1997

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 7541:2020
60.60 Стандард објављен
30. 11. 2020.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 7541:2020

Идентичан са ISO 7541:2020