Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2825:1981

Spices and condiments — Preparation of a ground sample for analysis
1. 7. 1981.

Опште информације

90.92     24. 2. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Basis for this method is the laboratory sample obtained by the method specified in ISO 948. The principle of determination consists in grinding the laboratory sample, which has been previously mixed, to obtain particles of the size specified in the International Standard appropriate to the spice or condiment concerned or, if not so specified, to obtain particles of size approximately 1 mm.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2825:1981
90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда
24. 2. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/DIS 2825

Национална преузимања

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више