Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 2825:1997

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)

Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis (ISO 2825:1981)
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.

Опште информације

90.60     31. 8. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

српски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

OVIM MEĐUNARODNIM STANDARDOM SE UTVRĐUJE METODA ZA PRIPREMU MLEVENOG UZORKA ZACINA ZA ANALIZU, UZETOG OD LABORATORIJSKOG UZORKA DOBIJENOG PO METODI UTVRĐENOJ U ISO 948.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 2825:1997
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
31. 8. 2012.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
naSRPS EN ISO 2825:2023

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 2825:2010

Идентичан са ISO 2825:1981

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE