Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/DIS 2825

Spices and condiments — Preparation of a ground sample for analysis

Опште информације

40.60     18. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Међународни стандард

67.220.10  

Апстракт

Basis for this method is the laboratory sample obtained by the method specified in ISO 948. The principle of determination consists in grinding the laboratory sample, which has been previously mixed, to obtain particles of the size specified in the International Standard appropriate to the spice or condiment concerned or, if not so specified, to obtain particles of size approximately 1 mm.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2825:1981

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/DIS 2825
40.60 Завршетак јавне расправе
18. 6. 2025.

Национална преузимања

Зачини - Припрема млевеног узорка за анализу

40.60   Завршетак јавне расправе

E034-7,8,15,18 Сазнај више