Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3947:1977

Starches, native or modified — Determination of total fat content
1. 8. 1977.

Опште информације

90.93     3. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 93

Međunarodni standard

67.180.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Hydrolysis of the product by boiling hydrochloric acid, and coagulation of the insoluble products by cooling. Separation by filtration, drying and isolation the wanted matter by solvent extraction. The method applies to contents less than 1,5 % (m/m).

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3947:1977
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
3. 2. 2021.

Nacionalna preuzimanja

Skrobovi, nativni ili modifikovani - Određivanje sadržaja ukupne masti

95.99   Povučen

E034-4 Saznaj više

Skrobovi, nativni ili modifikovani - Određivanje sadržaja ukupne masti

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-4 Saznaj više