Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 939:2021

Зачини и зачинске мешавине – Одређивање садржаја влаге

Spices and condiments — Determination of moisture content
31. 3. 2021.
31. 10. 2023.

Опште информације

60.60     31. 3. 2021.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.220.10  

енглески   српски  

Термини

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим документом се утврђује метода са преносом за одређивање садржаја влаге у зачинима и зачинским мешавинама.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 939:1997

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 939:2021
60.60 Стандард објављен
31. 3. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 939:2021