Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 3726:1995

Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)

Instant coffee — Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure
3. 5. 1995.
3. 5. 1995.

Опште информације

90.60     4. 3. 2023.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.20  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE GUBITKA MASE INSTANT KAFE NA 70 STEPENI C POD SMANJENIM PRITISKOM. OVA METODA SE PRIMENJUJE NA SVE VRSTE INSTANT KAFE DEFINISANE U ISO 3509. NE PRIMENJUJE SE NA TEČNE EKSTRAKTE KAFE.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 3726:1995
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
4. 3. 2023.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 3726:1983

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamena za kafu, kao i srodniih proizvoda

"Сл. гласник РС" бр. 159/20 Pravilnik o kvalitetu sirove kafe, proizvoda od kafe, zamene za kafu, kao i srodnih proizvoda