Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 6668:1997

Sirova kafa - Priprema uzoraka za senzorsku analizu (identičan sa ISO 6668:1991)

Green coffee — Preparation of samples for use in sensory analysis
26. 6. 1997.
26. 6. 1997.
95.99   Povučen   24. 9. 2012.

Опште информације

95.99     24. 9. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.140.20     67.240  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

UTVRĐUE SE METODA ZA PRŽENJE SIROVE KAFE I PRIPREMU NAPITKA OD MLEVENOG UZORKA KAFE KOJI CE SE KORISTITI ZA SENZORSKU ANALIZU.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 6668:1997
95.99 Povučen
24. 9. 2012.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 6668:2012

Povezani projekti

Identičan sa ISO 6668:1991