Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 7541:1997

Mlevena paprika u prahu - Određivanje sadržaja ukupnih prirodno obojenih materija (identičan sa ISO 7541:1989)

Ground (powdered) paprika - Determination of total natural colouring matter content (ISO 7541:1989)
3. 10. 1997.
3. 10. 1997.
95.99   Повучен   30. 11. 2020.

Опште информације

95.99     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

OVIM STANDARDOM SE UTVRĐUJE METODA ZA ODREĐIVANJE UKUPNIH PRIRODNO OBOJENIH MATERIJA U MLEVENOJ PAPRICI.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 7541:1997
95.99 Повучен
30. 11. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 7541:2020

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 7541:2010

Идентичан са ISO 7541:1989

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE