Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 2451:2019

Kakao-zrno – Specifikacija i zahtevi kvaliteta

Cocoa beans — Specification and quality requirements
27. 3. 2019.

Опште информације

90.93     18. 1. 2025.

90.20    15. 1. 2030.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.30  

енглески  

Plan 2019

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim dokumentom utvrđuju se zahtevi, klasifikacija, uzorkovanje, metode ispitivanja, pakovanje i označavanje za kakao zrno. Preporuke koje se odnose na skladištenje i dezinfekciju date su kao uputstvo u Prilozima G i H respektivno. Prilog I je samo informativne prirode i uspostavlja postupak uzorkovanja za preliminarnu analizu kvaliteta koju mogu sporazumno usvojiti sve zainteresovane strane.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 2451:2015

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 2291:1997

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 1114:1997

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 2451:1997

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 2451:2019
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
18. 1. 2025.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 2451:2017