Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 930:2000

ZAČINI - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini - (Identičan sa ISO 930:1997)

Spices and condiments — Determination of acid-insoluble ash
15. 12. 2000.
15. 12. 2000.

Опште информације

90.93     15. 10. 2024.

90.20    15. 10. 2029.

ISS

E034-7,8,15,18

Međunarodni standard

67.220.10  

srpski  

Termini

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda za određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini, dobijenog iz zacina.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.B3.507:1972

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 930:2000
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
15. 10. 2024.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 930:1997

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu začina, ekstrakata začina i mešavina začina

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE