Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 1666:2000

Skrob - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - Metode sušenja u sušnici - (Identičan sa ISO 1666:1996)

Starch — Determination of moisture content — Oven-drying method
20. 1. 2000.
20. 1. 2000.
95.99   Povučen  

Опште информације

95.99    

ISS

E034-4

Međunarodni standard

67.180.20  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda određivanja sadržaja vlage u skrobu sušenjem u sušnici na 130°C pod atmosferskim pritiskom. Metoda se primenjuje na prirodni (neizmenjeni) ili modifikovani skrob u suvom obliku. U posebnim okolnostima npr. ako skrob sadrži supstance koje su nestabilne na 130°C, metoda se ne primenjuje.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 1666:2000
95.99 Povučen

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 1666:2008

Povezani projekti

Identičan sa ISO 1666:1996