Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 2917:2004

Meso i proizvodi od mesa - Merenje pH - Referentna metoda

Meat and meat products — Measurement of pH — Reference method
1. 1. 2004.
1. 1. 2004.

Опште информације

90.93     31. 12. 2012.

ISS

E034-6

Međunarodni standard

67.120.10  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se referentna metoda za merenje pH svih vrsta mesa i proizvoda od mesa, uključujući meso živine. Metoda se primenjuje na proizvode koji se mogu homogenizovati i takođe za merenja bez razaranja na mesu u trupovima, četvrtinama i mišićima.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 2917:2004
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
31. 12. 2012.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 2917:1999

Propisi

"Сл. гласник РС" бр. 50/2019 50/2019
PRAVILNIK o kvalitetu usitnjenog mesa, poluproizvoda od mesa i proizvoda od mesa

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE

Pravilnik o kvalitetu usitnjenog mesa, poluproizvoda od mesa i proizvoda od mesa

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ