Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 2450:2005

Pavlaka - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 2450:1999)
27. 6. 2005.
27. 6. 2005.
95.99   Povučen   28. 9. 2010.

Опште информације

95.99     28. 9. 2010.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.99  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svežoj pavlaci, pasterizovanoj pavlaci i kiseloj pavlaci u kojima nije vidljivo izdvajanje ili razlaganje masti usled lipolize.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 2450:2005
95.99 Povučen
28. 9. 2010.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 2450:2010

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 2450:1999

Identičan sa ISO 2450:1999 IDENTICAL