Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 3657:2008

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje saponifikacionog broja

Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2002)
27. 2. 2008.
27. 2. 2008.
95.99   Povučen   23. 12. 2014.

Опште информације

95.99     23. 12. 2014.

ISS

E034-2,11

Evropski standard

67.200.10  

srpski  

Termini

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje saponifikacionog broja ulja i masti biljnog i životinjskog porekla. Saponifikacioni broj je mera slobodnih i esterifikovanih kiselina prisutnih u mastima i masnim kiselinama.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.K8.028:1991

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 3657:2008
95.99 Povučen
23. 12. 2014.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS EN ISO 3657:2014

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 3657:2003

Identičan sa ISO 3657:2002 IDENTICAL