Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 1735:2007

Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004)
30. 11. 2007.
30. 11. 2007.
95.99   Povučen   30. 11. 2023.

Опште информације

95.99     30. 11. 2023.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.30  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama sira i topljenog sira koje imaju sadržaj laktoze ispod 5% (maseni udeo) od suve materije bez masti.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 1735:2007
95.99 Povučen
30. 11. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 23319:2022

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 1735:2004

Identičan sa ISO 1735:2004