Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 17189:2008

Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003)
27. 2. 2008.
27. 2. 2008.

Опште информације

90.93     1. 10. 2008.

90.00    1. 10. 2013.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.20  

srpski  

Termini

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Standardom se utvrđuje metoda određivanja sadržaja masti u maslacu, jestivim uljanim emulzijama i mastima za mazanje (margarin, namazi od biljnih ulja, mlečni namazi i mešavine namaza).

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.K8.046:1993

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 17189:2008
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
1. 10. 2008.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 17189:2003

Identičan sa ISO 17189:2003