Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 1666:2008

Skrob - Određivanje sadržaja vlage - Metoda sušenja u sušnici

Starch - Determination of moisture content - Oven-drying methods (ISO 1666:1996)
23. 4. 2008.
23. 4. 2008.

Опште информације

90.93     28. 1. 2002.

90.00    28. 1. 2007.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.180.20  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se metoda određivanja sadržaja vlage u skrobu sušenjem u sušnici na 130°C pod atmosferskim pritiskom. Metoda se primenjuje na nativni ili modifikovani skrob u suvom obliku. U posebnim okolnostima npr. ako skrob sadrži sustancije koje su nestabilne na 130°C, metoda se ne primenjuje.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS ISO 1666:2000

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 1666:2008
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
28. 1. 2002.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 1666:1997

Identičan sa ISO 1666:1996 IDENTICAL