Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6321:2009

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje tačke topljenja u otvorenim kapilarama

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)
30. 9. 2009.
30. 9. 2009.
95.99   Povučen   30. 9. 2021.

Опште информације

95.99     30. 9. 2021.

ISS

E034-2,11

Evropski standard

67.200.10  

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom utvrđuju se dve metode određivanja tačke topljenja biljnih i životinjskih ulja i masti u otvorenim kapilarama.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS ISO 6321:2002

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 6321:2009
95.99 Povučen
30. 9. 2021.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 6321:2021

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6321:2002

Identičan sa ISO 6321:2002 IDENTICAL