Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 927:2012

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija

Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content (ISO 927:2009)
24. 9. 2012.

Опште информације

60.60     24. 9. 2012.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.220.10  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ovim standardom utvrđuje se opšti postupak za vizuelni pregled ili pregled lupom sa uveličavanjem do 10 puta, za sve začine kod kojih se određuju ukupne nečistoće. Standard se primenjuje na dehidrirane biljke i začine.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 927:2001

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 927:2012
60.60 Стандард објављен
24. 9. 2012.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 927:2009

Идентичан са ISO 927:2009

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету зачина, екстраката зачина и мешавина зачина

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE