Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 11053:2013

Masti i ulja biljnog porekla — Određivanje ekvivalenata kakao-maslaca u mlečnoj čokoladi

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
20. 3. 2013.

Опште информације

90.20     15. 4. 2025.

90.60    2. 9. 2025.

ISS

E034-2,11

Međunarodni standard

67.190     67.200.10  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom se utvrđuje procedura za otkrivanje i kvantifikaciju ekvivalenata kakao butera (CBE) i mlečne masti (MF) u mlečnoj čokoladi profilisanjem triacilglicerola (TAG) korišćenjem gasno-tečne hromatografije sa visokom rezolucijom kapilara (HR-GLC) i naknadnom procenom podataka prostom i parcijalnom regresionom analizom najmanjih kvadrata.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 11053:2013
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
15. 4. 2025.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 11053:2009

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se